Over ons

Beauty Service BV is de officiële importeur van het Amerikaanse topmerk CND™ voor Nederland, België en Luxemburg en is dan ook het hoofdkantoor van CNDvoor de Benelux.

Voor vragen, opmerkingen, afspraken, etc., kunt u dan ook terecht bij Beauty Service BV.

Beauty Service BV
Industrieweg 154j
5683 CG Best
t: +31 (0)499 745008

CND™ is dé marktleider in professionele nagelproducten. Al ruim 40 jaar leveren zij producten van hoogwaardige kwaliteit, innoveren zij de markt met nieuwe producten en opleidingen en zijn de producten van CND™ niet meer weg te denken uit salons over de hele wereld.

In 2013 lanceert CND™, CND™ VINYLUX™ Weekly Polish! Een nagellak voor thuisgebruik met een houdbaarheid van een week! Je hebt hiervoor geen professioneel systeem nodig. Je kunt VINYLUX™ gewoon aanbrengen en verwijderen als iedere andere nagellak. Dankzij de innovatieve ProLight technologie hard VINYLUX™ uit in daglicht en blijft deze gedurende de week uitharden. Je nagellak wordt dus niet zwakker naarmate de week vordert maar juist sterker en sterker!

Voor VINYLUX™ heb je ook geen basecoat nodig zoals dit bij traditionele lakken wel is. De basecoat zit in de nagellak verwerkt, zo bespaar je dus tijd én geld! Ideaal voor de drukke vrouw want VINYLUX™ is niet alleen een heel snél systeem, het is ook nog eens verkrijgbaar in de mooiste kleuren én droogt in 8,5 minuut.

Do we need to say more?