CND™ SHELLAC™

Wil jij straks als de salons haar deuren weer mogen openen je nagels laten doen door een professionele styliste, vind je de kwaliteit van je natuurlijke nagel belangrijk en wil jij enkel het allerbeste resultaat  kies dan voor een salon met een gecertificeerde CND™ SHELLAC™ stylist.

CND™ SHELLAC™ is dé originele gel polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 10 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND™, de innovatie CND™ SHELLAC™. Dat CND™ Shellac het volledige landschap van professionele nagelstyling zo enorm zou veranderen had niemand durven dromen. Tegenwoordig is CND™ SHELLAC™ niet meer weg te denken uit de professionele salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND™ SHELLAC™, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!!!

 

VEILIG

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere gel polish systemen geheel veilig in gebruik en is bij juist gebruik 100% vriendelijk voor de natuurlijke nagel. Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een CND™ SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van CND™ SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. CND™ SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Offly fast. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl CND™ SHELLAC™ wordt verwijderd. CND™ SHELLAC™ wordt er dus niet afgevijld.